, Dan chocolade is misschien niet wat je wilt toevoegen aan uw dieet. Maar het goede nieuws is dat er vele andere grote voedingsmiddelen die zijn gemaakt met chocolade. Substitueer enkel de helft van de hoeveelheid calorieën voor chocolade in de voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet.

Een van de beste dingen over chocolade is dat je vetarme versies van bijna alle van het voedsel dat we graag eten kunnen vinden. Helaas is er zeer weinig chocolade op de menu's van vandaag, want het is te duur, dus de meeste mensen die gaan voor chocolade uit gewoonte in plaats van omdat ze het leuk vinden.

Terwijl ik chocolade eet af en toe, ik ben een grote fan van desserts die veel suiker en calorieën. Maar als het gaat om gewicht te verliezen, is dit geen slechte zaak.

Dus, hoeveel calorieën eet je in een hele portie chocolade? Als je dat getal in gedachten te houden, terwijl snacken en zelfs winkelen, zult u veel beter bij het tellen van je calorieën.

Een laatste ding - je mag nooit de kracht van chocolade te onderschatten in het helpen om gewicht te verliezen. Dezelfde studies die aantonen dat het gezond is voor u ook aantonen dat de consumptie van chocolade kan u langer leven. Dit toont aan dat het niet de calorieën die kwestie, maar eerder de gezonde antioxidanten in chocolade.

Dit alles toont aan dat het eten van chocolade heeft veel voordelen, en je moet echt niet overslaan. In plaats daarvan, maar verbruiken meer chocolade en je zult waarschijnlijk het verbeteren van uw gezondheid.

.

Chocolade