Bedrijfskaarten - heeft u er een?

Voor veel bedrijven worden ze gebruikt als een marketingstrategie om het vertrouwen en de loyaliteit van klanten te winnen. Maar de kaarten kunnen ook een praktisch doel dienen, namelijk doordat u geld van de ene rekening naar de andere kunt overboeken. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor het aanvragen van zakelijke creditcards.

Firmakaarten

Om uw persoonlijke identiteit te controleren, moet u het volgende invoeren: UW sofinummer EN uw rijbewijs of paspoort. Om er zeker van te zijn dat u degene bent die uw bedrijfscreditcard geeft, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. U moet een document ondertekenen waarin deze beide persoonlijke gegevens worden geverifieerd.

U moet dit creditcardaanvraagformulier opsturen naar de bank. In de meeste gevallen is ook een brief van de bank van het bedrijf nodig, samen met hun toestemming om uw aanvraag te ontvangen. De meeste banken accepteren alleen een ondertekende brief van u als verificatie van persoonlijke gegevens.

Zodra de bank alle benodigde documenten en brieven heeft ontvangen, zal zij de aanvraag van het bedrijf in behandeling nemen. Meestal duurt dit proces zeven tot tien dagen. De bank neemt meestal contact met u op om uw mogelijkheden met betrekking tot uw kaarten te bespreken. Als u nog steeds overweegt om een ​​van deze kaarten aan te schaffen, kunt u dit het beste ook met uw medewerkers bespreken om hun mening te vernemen.

Deze creditcardaanvraag moet worden ingediend voordat uw bedrijf sluit om boetes en rentekosten te voorkomen. Misschien wilt u ook de wetten van uw land over dit soort kaarten controleren. Sommige staten staan ​​deze kaarten echter niet toe, terwijl andere dat wel doen.

U kunt ervoor kiezen om het saldo op uw kaarten over te boeken naar een andere rekening of uw huidige te sluiten en een nieuwe te krijgen. Deze optie is meestal goed voor bedrijfseigenaren die van plan zijn hun saldo van de ene rekening naar de andere over te dragen, zodat ze een hogere limiet voor hun nieuwe kaarten kunnen krijgen.