Asperges, aardbeien, bramen en bosbessen hebben al veel vitamine C.

Avocado's zijn een grote bron van in vet oplosbare vitamines, die nodig zijn voor onze huid, haar en nagels zijn. Rode wijn is ook een grote bron van vitamine C. Een bijkomend voordeel is dat de wijn wordt verondersteld om te helpen lagere cholesterol. Sommige mensen drinken wijn voor het diner als een manier om hun lichaam te verteren het voedsel heeft gegeten.

Voedsel dranken die rijk zijn aan vezels zijn zeer gunstig voor ons lichaam. Veel vruchtendranken en thee dranken met een hoog vezelgehalte hebben onze risico op kanker, hart-en vaatziekten en diabetes.

Sinaasappelsap is een rijke bron van voedingsstoffen die de spijsvertering werk goed te helpen. U kunt veel water, vitaminen, mineralen en antioxidanten uit sinaasappelsap.

Dranken met een hoog suikergehalte zijn over het algemeen ongezond voor het lichaam. Dit geldt ook voor soda, frisdrank, gezoete thee en ijs.

Als u op zoek bent naar een gezondere drank, proberen om dranken die zijn rijk aan vezels te kiezen. Deze kunnen u helpen voorkomen dat bepaalde ziekten, zoals constipatie, die kunnen bijdragen aan het hebben van een lagere immuunsysteem.

Een paar tips over het kiezen van het eten en drinken dat goed voor je gezondheid zijn onder meer het drinken van water voor het drinken elke vorm van voedsel of drank. Drink veel water wanneer je eet. U kunt yoghurt toe te voegen aan je eten of drinken een kopje vlakte, ongezoete yoghurt elke dag om uw lichaam te helpen verteren van voedsel.

.

Food beverages