Alles wat je moet weten over Rollup Displays

Een Rollup Display is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een pop-up display dat gemakkelijk mee te nemen, op te zetten en af ​​te breken is. Rollup Displays zijn draagbare displays die ideaal zijn voor beurzen, promoties, presentaties en evenementen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, tekst, afbeeldingen en kleuren.

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een type pop-up display dat bestaat uit een basis van aluminium, een stang van dezelfde lengte en een rolbaar doek dat aan de bovenkant aan de stang wordt bevestigd. Wanneer de Rollup Display wordt opgezet, wordt het doek in de basis geplaatst en aan de bovenkant vastgemaakt aan de stang. Het doek kan gemakkelijk worden opgeborgen in de basis en kan met de stang worden opgeborgen in de draagas.

Voordelen van Rollup Displays

Onze Rollup Displays bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten displays.

Draagbaarheid

Rolllup Displays zijn zeer licht en gemakkelijk te verplaatsen. Ze komen met een draagtas waarmee je gemakkelijk overal naartoe gaat. Hierdoor zijn ze de perfecte oplossing voor beurzen, presentaties of evenementen.

gemakkelijk op te zetten

Rollup Displays zijn zeer eenvoudig op te zetten en af ​​te breken. Ze zijn klaar voor gebruik in minder dan vijf minuten. Je hoeft geen professionele technicus te zijn om ze op te zetten.

Flexibiliteit in maten

Rollup Displays zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen die perfect passen bij uw behoeften. Ze kunnen variëren van kleine tafeldisplays tot grote full-size displays.

verwijder en kleur opties

Met de personalisatiemogelijkheden van Rollup Displays kun je jouw advertenties op een unieke manier samenstellen. Je ontwerpt de Rollup Display volledig in opdracht met je wensen en behoeften. Je kunt jouw logo, bedrijfsnaam, productfoto's en slogans volgen in jouw Rollup Display.

Gebruik en duurzaamheid

Rollup Displays zijn ongeveer om lang mee te gaan. Ze bestaan ​​uit stevige materialen die er voor zorgen dat jouw scherm lang meegaat. Het doek is van duurzaam materiaal gemaakt, zodat het daarna kan worden gebruikt zonder barsten of scheuren.

Soorten Rollup-weergaven

Rollup Displays zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Hier zijn de meest vermoedelijke:

Enkel / dubbelzijdig

Er zijn enkelzijdige of dubbele Rollup Displays. De enkelzijdige zijn voorzien van één samengevouwen doek dat aan één kant zichtbaar is terwijl de dubbelzijdige Rollup Displays aan beide zijden van de stang samengevouwen doeken hebben.

Extra groot

Extra grote Rollup Displays kunnen worden gebruikt voor grotere evenementen of shows. Ze kunnen in verschillende maten worden verkregen.

Mini-rollup

Mini Rollup Displays zijn compact en gemakkelijk te vervoeren. Vaak worden ze gebruikt op tafels of op kleine beursstands.

Lichtgewicht Rollup-displays

Dit type Rollup Displays is voorzien van een licht basismateriaal en is ideaal voor verplaatsbaarheid en installatie op gazon.

Verlichte Rollup Displays

Verlichte Rollup Displays hebben LED verlichting die in het aluminium subframe geplaatst kan worden en voor extra impact zorgen.

Hoe te gebruiken

Rollup Displays kunnen worden gebruikt voor verschillende situaties, van beurzen tot kantoorlobby's tot presentaties. onderliggende zijn enkele van de meest mogelijke manieren waarop Rollup Displays worden gebruikt:

Beurzen

Beurzen zijn een van de meest waarschijnlijke plaatsen om Rollup Displays te gebruiken. Rollup Displays zijn een geweldige manier om de promotie van uw bedrijf en product op een manier professionele te tonen.

Presentaties

Rollup Displays zijn ideaal voor presentaties, afspraken, of indruk te maken op particuliere klanten. U kunt uw bedrijfsmateriaal en producten weergeven.

Lobby's en binnenruimtes

Rollup Displays zijn ook populair in lobby's, gangen en binnenruimtes. Ze bieden een professionele uitstraling op kantoor of bedrijfsruimte.

Fotogelegenheden

Rollup Displays zijn zelfs geschikt voor het aanpassen van uw opnametechnische uitrusting voor een fotomuur. Voeg uw bedrijfslogo en kleuren toe om uw merk te starten tijdens evenementen.

Conclusie

In de wereld van beursdisplays is er geen betere optie dan Rollup Displays. Ze zijn draagbaar, lichtgewicht, gemakkelijk in gebruik, en kunnen worden gepersonaliseerd voor al uw promotie-evenementen. Onze Rollup Displays zijn ontworpen om lang mee te gaan, beschikbaar in verschillende maten en vormen, en bieden verschillende personalisatiemogelijkheden aangepast aan uw wensen en behoeften.