Reparaties Pc

Reparatie van Uw PC Jezelf Of Moet Je Het laten Repareren?

Als u een IT-professional, is het onvermijdelijk dat je zal moeten reparaties aan uw PC of laptop te maken. Deze dagen is het moeilijk om bedrijven die dit soort werk te doen vinden; Vandaar dat, wanneer u probeert om uw pc gerepareerd in persoon, moet je weten dat je niet alleen bent.

De meeste apparaten, maakt niet uit hoe hard we ook proberen, nog steeds een reparatiedienst nodig op een bepaald punt. Als IT-professional die zich bezighoudt met dit soort situaties op een dagelijkse basis, ik heb een paar trucs die ik gebruik om ervoor te zorgen dat ik een redelijke schatting van hoeveel het gaat kosten om mijn PC vast en weer up and running kan maken. In dit artikel zal ik de eerste drie dingen die u moet overwegen bij het maken van reparaties aan uw computer te bespreken.

Ten eerste, ik probeer altijd om te bepalen hoeveel van deze reparaties mijn toestel zal hebben. Soms apparaten moeten zo slecht dat ik niet eens naar de stap van het bepalen hoeveel het er zijn worden gerepareerd. Er zijn momenten waarop er zijn vele problemen die kunnen worden toegeschreven aan de verschillende problemen met de hardware. Toen ik dit soort onderzoek te doen, zal ik meestal ontdekken dat het probleem zou kunnen zo simpel zijn als een USB-poort.

Ten tweede, moet je proberen om de hardware problemen op te lossen voordat u probeert de software problemen aan te pakken. Het zal meestal beter werken voor u als u de belangrijkste reden kunnen identificeren voor het probleem voordat u het aan te pakken. Dit is belangrijk omdat soms software zal niet in staat zijn om het probleem op te lossen; Als dat het geval is, is de enige oplossing is om de PC te upgraden.

Ten derde, proberen uit te vinden wat voor soort probleem dat uw computer ondervindt door te kijken naar de werkelijke hardware.