Niet verwijderen beelden, omdat ze niet uw huisstijl past. Zorg ervoor dat alle van de beelden die u post naar uw bedrijf te promoten, inclusief die voor uw profiel pagina op te nemen.

Gebruikers die zich aanmelden voor Instagram op Facebook kunt onbeperkt foto's en video's naar hun telefoon te krijgen. Houd hier rekening mee wanneer u uw Instagram account om uw bedrijf te promoten. Er zijn een groot aantal mensen die genieten van surfen op het feeds van hun vrienden. Dit betekent dat zij zullen worden aangetrokken om uw feed en uw foto's, maar als ze al hebben aangemeld voor uw nieuwsbrief of ging naar één van uw evenementen, ze misschien niet opmerkt. Doe alles wat je kunt om het voor hen gemakkelijk om erachter te komen wat uw bedrijf doet, en als ze niet willen van u horen, laat ze weten.

Als je dat nog niet hebt gedaan, maak een paar video's van jezelf te praten over je marketing en promotie vaardigheden. Deze video's kunnen pronken met je vaardigheden en helpen relaties op te bouwen met uw publiek.

Er zijn verschillende soorten van foto's die u kunt plaatsen die je kunt krijgen goedgekeurd voor. Zorg ervoor dat je deze foto's te gebruiken voor uw profiel pagina. Gebruik ze niet voor het verzenden van berichten of gebruiken om een ​​ander type bedrijf te promoten.

Als u van plan over het gebruik van uw Instagram account banner beelden te bevorderen, zorg ervoor dat u deze opsturen naar uw website. Banner afbeeldingen op uw website zal veel minder uitgesproken en zal een betere indruk te maken op de kijkers.

De meest populaire sociale netwerk ter wereld, Instagram, heeft verscheidene tools voor gebruikers om te gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Het wordt aanbevolen dat u investeert in deze tools om ervoor te zorgen dat u de app om zijn volledige potentieel.

.