Er zijn veel verschillende manieren om uw wachtwoord moeilijk te raden te maken. U kunt iets kiezen dat u gemakkelijk kunt onthouden en dit dan vaak wijzigen. Als uw wachtwoord bijvoorbeeld 'qwerty' is, kunt u 'qwertyX' als wachtwoord gebruiken.

Geef uw gevoelige informatie niet weg in het "over" -gedeelte van uw website. Het beveiligingsgedeelte van uw gedeelte Over de website mag nooit openbaar worden gemaakt. Hackers hebben daar veel informatie beschikbaar die ze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw account.

Maak in plaats daarvan uw wachtwoord en andere gevoelige informatie erg moeilijk te raden. Als u het zich kunt veroorloven, wijzig dan uw wachtwoord om de dertig dagen of zo. Zo kunt u voorkomen dat iemand uw accountgegevens in handen krijgt.

Maak uw wachtwoord nooit te lang of te complex. Je wilt niet dat hackers gemakkelijk zonder veel moeite kunnen inbreken. Hackers breken graag in op zwakke wachtwoorden en maken ze zo moeilijk mogelijk te raden. Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen hun accounts kwijtraken.

Maak uw wachtwoorden niet te kort. U kunt cijfers, letters, speciale tekens en andere dingen gebruiken om uw wachtwoorden nog moeilijker te kraken. Het is veel beter om uw wachtwoord iets langer te maken dan het in werkelijkheid is.

Maak het niet moeilijk om te raden door spaties, speciale tekens of een ander teken op te nemen waardoor het moeilijker te lezen is. Gebruik cijfers, letters en cijfers of letters in dezelfde volgorde. Als u ze op de juiste manier gebruikt, zal uw wachtwoord moeilijk te raden zijn. Gebruik geen spaties en andere tekens, tenzij het echt moet.

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in e-mails. Het is niet voldoende om uw website te beveiligen. Maak het lezen erg moeilijk.

.