Het beschermen van Uw Computer tegen Diefstal en Diefstal van Identiteit

Access Protection is een belangrijk kenmerk in elk bedrijf computer, met twee primaire redenen. Ten eerste, de bescherming tegen diefstal van gegevens van computers en ten tweede, als een beveiligingsfunctie tegen ongeoorloofde toegang tot informatie die is opgeslagen op de harde schijven en geheugenkaarten.

Software Toegangsbeveiliging

Ook wel aangeduid als Tijdregistratie of Time citeren, Access Protection is een computer beveiligingsfunctie die elke gebruiker login tijd registreert en laat de computer op dezelfde tijd op te nemen elke keer dat een gebruiker zich aanmeldt. Dit is bedoeld om te voorkomen dat onbevoegden het verkrijgen van toegang tot gevoelige gegevens door simpelweg in te loggen op een systeem.

De traditionele manier van het bijhouden van deze is via toetsaanslagen vastleggen. Meestal toetsaanslagen vastleggen geeft slechts beperkte bescherming tegen een systeem, zoals het aantal zoekopdrachten per seconde dat kan worden uitgevoerd en het totale aantal zoekopdrachten uitgevoerd door een enkele gebruiker.

Met bescherming toegang, zijn er manieren van het opslaan van bestanden en wachtwoorden in een formaat dat gemakkelijk kan worden gevonden door geautomatiseerde software. Deze back-up bestanden kunnen ook op externe harde schijven die kunnen worden geopend wanneer dat nodig is door het beschermen van de gegevens worden geplaatst.

Ook bij gebruik van een met een wachtwoord beveiligde harde schijf, het is informatie die voortdurend verandert, dat kan een bedreiging vormen voor veel computergebruikers te worden. Veel websites vereisen het wijzigen van wachtwoorden op een regelmatige basis, in het bijzonder op hun servers.