Bij het kiezen van websites is het belangrijk dat u de tijd neemt om naar de inhoud te kijken. Uw inhoud moet interessant en informatief zijn zodat mensen deze kunnen lezen. Vergeet niet om sleutelzinnen op te nemen die mensen zullen gebruiken bij het zoeken naar informatie op uw site. Probeer ook enkele afbeeldingen of video's op te nemen. Hierdoor wordt de inhoud aantrekkelijker voor mensen en is de kans groter dat mensen een aankoop doen op uw site.

Een andere manier om erachter te komen naar welke website u uw website wilt vertalen, is door rond te vragen bij uw plaatselijke gemeenschapscentrum, gemeenschapsgroep, school en zelfs een kerk. Deze plaatsen hebben leden die verschillende talen spreken, zodat ze u wellicht goed kunnen adviseren over welke websites ze met succes hebben vertaald. U zou ook iemand moeten kunnen vinden die uw site in de moedertaal vertaalt. Dit gaat u veel tijd en geld besparen.

Een derde mogelijkheid om websites te vinden om uw website in een andere taal dan het Engels te vertalen, is contact opnemen met de eigenaar of ontwikkelaar van de website. Misschien hebben ze iemand op kantoor die u kan helpen erachter te komen hoe u de website kunt laten vertalen. Ze kunnen ook enkele contacten hebben die ze u in de richting van kunnen wijzen.

.