Deze allen worden gebruikt om het zendvermogen en spanning. De beschermende bekleding voor het apparaat te beschermen tegen externe elementen zoals stof, vocht, roest, vocht, vuur, etc. Dit toestel zal beschermen tegen uitwendige krachten en vochtigheid tot zij op het voertuig is gemonteerd.

Het productieproces is zeer complex in de productie van de bescherming van het apparaat. De inrichting moet zorgvuldig worden gecontroleerd op de lijn om te voorkomen dat ongevallen tijdens het proces.

Er zijn bepaalde richtlijnen die worden gevolgd, terwijl de productie van de inrichting om eventuele problemen te voorkomen zoals mechanische problemen met de inrichting, dus het kan niet worden massaproductie. Zodra het de testprocedure voorbij is, zal het worden verpakt in overeenstemming met de kwaliteitsnormen en zal worden verzonden naar de klanten.

Het assemblageproces wordt meestal gedaan in een zeer systematische manier om ervoor te zorgen dat alle parameters wordt voldaan door de industriƫle klant. Alle fysieke en elektrische componenten die nodig zijn voor de motor bescherming van de inrichting zijn vervaardigd door experts. Ze zijn gemaakt in kleine hoeveelheden, zodat ze geen hoge productie vereisen.

ontwikkeling van elk bedrijf moet beginnen met het ontwerpen van dit soort apparaten. Het is belangrijk om te beseffen dat de volledige bescherming motor plan is zeer belangrijk voor de toekomst van het bedrijf.

.