Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Hoe wordt afval geclassificeerd als afval?

De term afvalverwerking en afvalverwerking (WTP) is eigenlijk vrij gecompliceerd en heeft veel verschillende aspecten die belangrijk zijn in elk onderdeel van het afvalverwijderingsproces, inclusief de uiteindelijke verwijdering van het afvalmateriaal op een bepaald punt. Een goede WTP is er een die ervoor kan zorgen dat alle noodzakelijke stappen worden genomen op een manier dat het hele proces goed georganiseerd is en alles gemakkelijk en op een goede manier kan regelen.

Afval wordt ingedeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de classificatie. De eerste staat bekend als vast afval, dit is een afvalstof die als zodanig wordt geclassificeerd omdat het niet vloeibaar is en geen vloeistoffen bevat. Een van de meest voorkomende afvalstoffen is die van vloeibaar afval. Vloeibaar afval is een afval dat niet in categorieën is onderverdeeld, maar ook op basis van de plaats van herkomst.

Als het om vast afval gaat, omvat dit veel stoffen en behoort het tot het normale afval dat we verzamelen. Sommige materialen worden gecategoriseerd als vast afval op basis van hun gebruik, papier is bijvoorbeeld een categorie afval, afhankelijk van het gebruik. Papier wordt door het gebruik in huizen en kantoren als afval beschouwd. Tot de meest gebruikte papiersoorten behoren tijdschriften, kranten, pamfletten, brochures, flyers en ansichtkaarten. De meest voorkomende papiersoorten die als vast afval kunnen worden aangemerkt, zijn de volgende:

Andere materialen die kunnen worden gecategoriseerd als vast afval zijn de volgende: plastic en glas, papierproducten en kartonnen dozen. Als het gaat om de classificatie van glas en kunststof, omvat dit zowel de niet-transparante als de transparante soorten. Glas wordt meestal opgesplitst in helder glas en gekleurd glas. Naast de soorten glas en plastic, kunnen papierproducten ook worden aangemerkt als vast afval, dit omvat: papier, enveloppen en andere materialen die papier bevatten.

Zoals vermeld, zijn de meest voorkomende afvalcategorieën die welke zijn ingedeeld op basis van hun plaats van herkomst. Hoewel sommige van deze categorieën mogelijk in een ander land zijn gebruikt, worden sommige ervan beschouwd als afvalstoffen met het oog op de verwijdering ervan in de Verenigde Staten vanwege de bron van oorsprong.