Maar het echte probleem hier is dat we onze rug naar de ware betekenis van duurzaamheid hebben gedraaid.

Wat bedoel ik hiermee? Ik bedoel dat we moeten begrijpen dat hernieuwbare energiebronnen zoals windmolens en zonnepanelen kan nooit ter vervanging van onze eigen 'groene' energiebronnen. Aangezien dit duidelijk wordt, kan deze energie nooit duurzaam zijn in ieder geval, want het is geproduceerd ten behoeve van anderen en niet in ons voordeel.

Onze economische, sociale en milieukosten heeft zeer oneerlijk op alle niveaus geweest. Deze situatie moet worden rechtgezet en snel, zodat we allemaal kunnen terugkeren naar de realiteit. We moeten stoppen met het vernietigen van de aarde en haar ecosystemen.

Ik hoop dat de lezer krijgt een duidelijk beeld van de reden waarom wij nadelige gevolgen voor de aarde, en waarom we niet zouden produceren en consumeren van energie op zo'n grote schaal in een omgeving die zo slecht is en heeft geen toekomst. Onze 'onzichtbare' vervuiling van de Aarde draait deze planeet in iets dat is onhoudbaar.

Het probleem ligt in het feit dat onze 'groene' consumptie van 'groene' energie is duur en de terugverdientijd is zeer kort, want het kan niet worden verlengd. Met betrekking tot fossiele brandstoffen, de prijs van brandstof stijgt en dit betekent dat deze vorm van energie wordt steeds meer in vraag. Er is geen manier dat onze planeet dit bedrag van de 'groene' energie en het verbruik kunnen houden, want het is niet duurzaam.

Men kan stellen dat het gezond is om door te gaan met behulp van onze 'onzichtbare' energie. In feite zijn veel mensen die ervoor kiezen om een ​​vegetarisch dieet te volgen, gaan op dit dieet, omdat het hen in staat stelt om zonder gebruik van 'externe energie' in hun basisbehoeften te leven. Maar, er is een probleem, want onze 'onzichtbare' consumptie van 'externe Energy' is het grootste probleem van allemaal.

Dus, daar heb je het - de beste manier om de ecologische en economische problemen die inherent zijn aan onze 'onzichtbare' consumptie van 'externe Energy' zijn op te lossen. Dit is omdat het meer duurzaam zal zijn.

.