Deze metingen zijn bedoeld om de luchtvervuiling te meten door het hele huis, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen. Een andere manier om luchtvervuiling binnenshuis te beoordelen is door middel van het testen van de binnenlucht van het huis tijdens de warme zomerdagen en tijdens de nachten.

Blootstelling aan de zon: Dit is een van de meest voorkomende vormen van blootstelling aan de zon. Het kan huidkanker en andere kwalen veroorzaken van de lange-termijn blootstelling, vooral bij kinderen en bij zwangere vrouwen. Metingen kunnen helpen bepalen of de buitenomgeving van uw huis uw kind of u bloot aan schadelijke UV-stralen van de zon.

Ozonlaag: luchtverontreiniging is direct gerelateerd aan de aanwezigheid van de ozonlaag atmosfeer. Deze laag vangt schadelijke ultraviolette straling van de zon. Een ozonlaag beschermt ons tegen deze schadelijke stralen door ze te absorberen. Wanneer de niveaus dalen tot onder het normale niveau, kan schadelijke ultraviolette straling van de sfeer en schade veroorzaken in te voeren. Ozonlaag worden gemeten met verschillende technieken.

Temperatuur: Air temperaturen worden gemeten in Fahrenheit of Celsius, afhankelijk van hoe de lucht wordt gemeten. Binnentemperaturen worden gemeten met thermometers of hydrometers, terwijl buitentemperatuur gemeten door thermistors en hygrometers. Andere methoden voor het bepalen van binnen en buiten de luchtkwaliteit onder UV-licht en lucht thuistest. De beste manier om te vergelijken binnen- en buitenlucht is om te kijken voor een consistente temperatuurschommelingen tussen de seizoenen en dagen. De meetmethode hangt af van het type materiaal dat wordt gebruikt om het gebouw te construeren.

.