Zelfs in de dagen van kernenergie en ouderwets verwarmings- en koelsystemen, zijn er enkele rendabele en milieuvriendelijke opties beschikbaar.

Een EBB zal het giswerk uit het vinden van een nieuwe energie-efficiënt bouwen. Hier zijn een aantal dingen na te denken over:

* Vraag jezelf af of je kwaliteit isolatie in uw huis. In de meeste gebieden, heb je een kans om dit gedaan voor gratis of tegen een kleine vergoeding door de verwarming en koeling bedrijf dat uw gebouw levert u.

* Heeft u kruipruimtes? Terwijl ze hoeven niet hetzelfde als elk ander gebouw te worden behandeld, hebben ze nog moeten worden geïsoleerd en zij zullen worden beïnvloed door uw algehele verwarming en koeling efficiëntie.

* Heeft uw gebouw, dat in binnen- en kachels? De warmte wordt niet gemaakt in uw gebouw; wordt overgebracht door de wanden, vloeren en dak naar de buitenomgeving.

* Heeft u warm water? Dit is een belangrijke overweging omdat uw gebouw warmte uit de buitenlucht omgeving zal trekken en het moet voldoende warmte voor de bewoners hebben om te kunnen overleven.

Zoals u kunt zien, zijn er vele manieren om potentiële energiebesparingen in uw gebouw. U kunt zelfs professionals in te huren om het werk voor je doet.

Als u uw EBB in het achterhoofd, moet u een gekwalificeerde professional voor het ontwerpen en installeren van de EBB in uw gebouw te vinden. U kunt geld besparen in de tijd, terwijl de bescherming van het milieu.

.