Hoe een Zonne-Plat Dak Kunt U Profiteren

Mensen die in het zuiden van de Verenigde Staten, waar de temperaturen in de winter zijn bijzonder laag, leven vaak af over een zonne plat dak. Het is belangrijk op te merken dat een zonne-plat dak is een optie voor noordelijke staten. Het kan de moeite waard het onderzoeken zijn, maar vergeet niet het zal waarschijnlijk goedkoper om een ​​stalen of betonnen plaat te kopen voor uw dakbedekking in de zuidelijke staten.

Zonnepanelen Plat Dak

Vele factoren zal uw behoeften te bepalen. In de winter, zult u waarschijnlijk energie nodig heeft om uw kachels, generatoren, verlichting, apparaten, en alles wat je gebruiken draaien. Dit kan eenvoudig worden voorzien van elektriciteit via een zonnepaneel op het dak geïnstalleerd.

Als je in een winter klimaat wonen, na te denken over het voeden van uw verwarmingssysteem met een geothermische pomp. Met een geothermische pomp, de zon verwarmt uw huis door het geven van water die op zijn beurt circuleert door de grond, verwarming van uw huis met water uit de zon. Het is duidelijk dat deze methode is veel duurder dan het gebruik van een fotovoltaïsch paneel voor uw energie-eisen.

Het is moeilijk om te komen met een concreet kostenraming voor een zonnepaneel, want er is geen concrete kostprijsberekening. Er zijn een aantal andere kosten in verband met zonnepanelen die niet zal worden in de vergelijking voor uw specifieke woning. Een van de belangrijke onderdelen van uw zonnepaneel installatie wordt de bouw van een dakoverstek rond het zonnepaneel.

Veel zonne platte daken zijn ontworpen om flexibel te zijn, en laat de zon op het dak te raken, terwijl het verstrekken van bescherming tegen de regen. Als je leeft in een koud klimaat, overwegen de bouw van een zadeldak overhang. Hier volgt een korte bespreking van de gevel dak type.