Cork kan nu gebruikt worden in kantoren, restaurants, scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen.

Om consumenten te helpen beslissen over de beste kurkvloeren, is het nuttig om de verschillende types van kurkvloeren weten. Waaronder:

Lage druk kurk is geschikt voor verschillende ondergronden. Het materiaal heeft een hoge treksterkte, die helpt bij het weerstaan ​​het gewicht van zware voorwerpen. Dit type vloer is ook bestand tegen chemische schade.

Echter, kurk is broos bij blootstelling aan sterke chemicaliën en zuren. Als dit gebeurt, zal het oppervlak gemakkelijk loslaten. Dit type vloer is het beste geschikt voor commerciële en industriële vloeren. Het werkt ook goed op non-slip oppervlakken zoals tegels, beton, specie, en vinyl.

Kurkvloeren wordt over het algemeen aanbevolen voor de keukenvloer. Omdat deze verdieping heeft een hoog gehalte aan water, kan dit soort vloeren absorberen gemakkelijk vocht. Als vocht ophopen in de bovenste delen van de kurk vloer, kan het vocht rot en schimmelgroei veroorzaken. Dus, is het belangrijk om deze vloer zo snel mogelijk te behandelen na de installatie.

Kurkvloeren is ook ideaal voor trappen. Het breekt niet als de mensen op het lopen. De materialen van de kurk is ook duurzaam en kan tientallen jaren duren.

Echter, als je wilt een speciale kurkvloeren in uw huis te hebben, zou het beter zijn om een ​​professional die ervaring heeft met het installeren van hen te huren. Echter, kunnen huiseigenaren ook proberen hun kerncompetenties en kies kurkvloeren voor hun huizen.

.